I Love Dogs.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Tyggebein med helseeffekt

Kun én BETASTIX® om dagen kan bidra til å gi hunden økt motstand mot virus og bakterier. Immivet Betastix® er et næringsrikt kosttilskudd til mellomstore hunder (10-25kg). BETASTIX® er et unikt produkt som er verdensledende på kombinasjonen av mengden betaglukaner og innholdet i sticksen. Betastix er nytt på markedet, så bli kjent med dette supre produktet!

 

Betastix oppsummert:

- Økt immunforsvar
- Bedre fordøyelsen
- Renser tenner på en enklere måte
- Redusere tannkjøttsykdom og tannstein
- Reduserer røyting og gir blank pels
- Demper allergiske reaksjoner
- Vegansk, fri for sukker, gluten, kjøtt og hvete
- Naturlig godbit til hunden

 

Med 1 BETASTIX® om dagen reduseres typiske tilstander relatert til uheldige immunreaksjoner, som tilbakevendende infeksjoner, kroniske infeksjons- og inflammasjons- forandringer, munnhuleforandringer, allergi, astma, utmattelsessyndromer, artritter, artroser og hudforandringer.

Betaglukaner forekommer i veggen på forskjellige bakterie- og sopparter. Glukanreseptorer på makrofagene forekommer i hele dyreriket. Stimulering av disse er viktig for å utvikle normal immunfunksjon, samt opprettholde og modulere funksjonen senere. IMMIVET BETA 1,3/1,6 GLUKANTM er det viktigste glukanet.

IMMIVET BETA 1,3/1,6 GLUKANTM er et naturlig forekommende, non-toksisk, non-immunogent (kroppen danner ikke antistoffer mot dem).

Allergivennlig med betaklugan

Produktene våre er laget for å bedre munnhygiene og å ta vare på munnen til hunden din. De er også designet for å styrke immunforsvaret, ha en positiv effekt på inflammasjoner i fordøyelsessystemet og er et glutenfritt og allergivennlig alternativ. Inneholder naturlige ingredienser som havre, ertefiber, rismel, bygg, shiitake, fullkorn/hele korn, sjøgress.

 

Risbasert

Takket være de reneste naturlige råvarer og de tilsatte betaglukanene, tilbyr denne risbaserte og veganske dental sticksen effektiv behandling til hunden din sine tannsykdommer, og samtidig øker og styrker immunforsvaret og kroppens evne til å bekjempe sykdom. På grunn av risen er den også tilpasset hunder med allergier.

100 % fri for sukker, gluten, kjøtt og hvete

Anbefalt

Gi hunden 1 BETASTIX® pr. dag (5-10 kg / 11-22 Ibs.) Ikke anbefalt til valper under 4 mnd. Friskt vann skal bestandig være tilgjengelig. Holdbarhet: 15 dager etter åpnet pakke. En eske inneholder 7 BETASTIX®, som tilsvarer en ukes forbruk. Oppbevares kaldt og tørt!

 

Finn rett produkt til din hund:

Small: 5-10kg
Medium: 10-25kg
Large: 25kg +

 

BETASTIX® er ikke et legemiddel.

Kilde: Immivet

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke