I Love Dogs.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Oss


Ilovedogs.no er en raskt voksende og seriøs nettbutikk med stort utvalg av alt du trenger og ønsker til din pelsvenn. Vi elsker hunder, og for oss er det viktig å tilby varer som bidrar til sunt og godt kosthold, god hygiene, og at hunden utfordres fysisk og mentalt, med lek, og moro, mosjon og frisk luft uansett sesong og vær!
 

Vi startet opp i 2013 på et soverom med skråtak, men har siden den gang flyttet flere ganger til stadig større lokaler. Nå har vi stort lager og kontor i Ski utenfor Oslo. Vi blir stadig flere, og jobber kontinuerlig med å tilby spennende varer og god kundeservice!
 

Vi kjøper og selger varer til hunder (og katter) av kjente merkevarer i tillegg til å drive egen import rett fra produsenter. Dette gjør at vareutvalget vårt skiller seg fra den klassiske dyrebutikken. Utover dette selger vi noen varegrupper til andre butikker.
 

I tillegg til hundeutstyr fører vi også et bredt utvalg til katt. Tidligere nettbutikken I Love Cats har "flyttet inn" slik at de med både hund og katt får varene samlet på ett sted.

 

❤ NOE PÅ HJERTET?

Har du spørsmål, eller kanskje ønsker å fortelle oss noe vi kan bli bedre på, er du velkommen til å kontakte oss. Du kan sende oss en melding via kontaktskjemaet eller på epost: post@ilovedogs.no

 

🐾 Logrende hilsen 🐾

 

Firmanavn: Nordic Retail Group AS
Orgnummer:  998 538 939 MVA

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke