I Love Dogs.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Oss

HVEM ER VI?

Ilovedogs.no er en raskt voksende og seriøs nettbutikk, med lager og kontor i Ski utenfor Oslo. Bedriften drives av et ungt ektepar som heter Mari og Alexander. Mari er daglig leder, og sa opp tidligere jobb for å satse fullt på butikken. Alexander hjelper til der han får beskjed :)

Med oss på laget har vi tre serviceinnstilte dyreelskere med navnene Marie, Tine og Connie. I tillegg til dette har vi alltid med oss en logrende (og litt bjeffende) liten meksikaner,  en xoloitzcuintle miniatyr på 7kg, som av og til lyder navnet Xolo (solo). Han er selvutnevnt produktsjef, og er veldig opptatt av å sjekke kvaliteten på godbitene våre så ofte som mulig. De siste årene har vi også fått to menneskevalper som har begynt å tygge litt på lekene til Xolo (og motsatt), Luca og Noah.

 

HVA GJØR VI?

Vi kjøper og selger varer til hunder (og katter). Vi importerer hundeklær, hundeutstyr, godbiter, tygg, hundesnacks og andre morsomme og praktiske ting til hund, fra England, Italia, Danmark, Sverige, USA, Kina, Korea, Taiwan og flere andre land - men av og til kjøper vi også varer i Norge. Som regel kjøper vi direkte fra produsent, hvilket gjør at vi ofte kan tilby lavere priser og bedre tilbud enn de fleste. 

Vi elsker hunder, og for oss er det viktig at

- alle hunder skal spise sunt og godt

- ha god hygiene og helse

- alle hunder skal utfordres fysisk og mentalt, med lek, og moro, mosjon og frisk luft

     ...så de blir lykkelige og friske hunder ♥

 

NOE PÅ HJERTET?

Har du spørsmål til oss, eller kanskje du ønsker å fortelle oss noe vi kan bli bedre på, er du selvsagt mer enn velkommen til å kontakte oss. Du kan sende oss en melding via kontaktskjemaet eller på epost: post@ilovedogs.no

 

🐾 Logrende hilsen fra Mari, Alexander, Marie, Tine, Connie, Luca, Noah og Xolo 🐾

 

Firmanavn: Nordic Retail Group AS
Orgnummer:  998 538 939 MVA

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke