I Love Dogs.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Oss

HVEM ER VI?

Ilovedogs.no er en raskt voksende og seriøs nettbutikk, med lager og kontor i Ski utenfor Oslo. Mari er daglig leder, og sa opp tidligere jobb for å satse fullt på nettbutikken. 

Med seg på laget er tre serviceinnstilte dyreelskere med navnene Marie, Tine og Connie. I tillegg til dette har en logrende (og litt bjeffende) liten meksikaner, en xoloitzcuintle miniatyr på 6,5kg, som av og til lyder navnet Xolo (solo) blitt selvutnevnt produktsjef.

 

HVA GJØR VI?

Vi kjøper og selger varer til hunder (og katter). Vi importerer hundeklær, hundeutstyr, godbiter, tygg, hundesnacks og andre morsomme og praktiske ting til hund, fra England, Italia, Danmark, Sverige, USA, Kina, Korea, Taiwan og flere andre land - men av og til kjøper vi også varer i Norge. Som regel kjøper vi direkte fra produsent, hvilket gjør at vi ofte kan tilby lavere priser og bedre tilbud enn de fleste. 

Vi elsker hunder, og for oss er det viktig at

- alle hunder skal spise sunt og godt

- ha god hygiene og helse

- alle hunder skal utfordres fysisk og mentalt, med lek, og moro, mosjon og frisk luft

     ...så de blir lykkelige og friske hunder ♥

 

NOE PÅ HJERTET?

Har du spørsmål til oss, eller kanskje du ønsker å fortelle oss noe vi kan bli bedre på, er du selvsagt mer enn velkommen til å kontakte oss. Du kan sende oss en melding via kontaktskjemaet eller på epost: post@ilovedogs.no

 

🐾 Logrende hilsen 🐾

 

Firmanavn: Nordic Retail Group AS
Orgnummer:  998 538 939 MVA

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke