I Love Dogs.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hvor mye kulde tåler katten?

10.01.2022

Pass på katten din i kulda! Selv om katter er ganske tilpasningsdyktige dyr, er de likevel utsatt for problemer når det kommer til det kalde været i Norge. Vinteren er her og temperaturen kryper stadig nedover på termometeret. Mange katteeiere lurer på hvor kaldt er for kaldt for katten, og når skal man holde de inne?

Hvor mye kulde tåler katten

Les mer...

10 råd til nyttårsaften

20.12.2021

Har du en hund, katt eller et annet kjæledyr? Vi har samlet 10 råd om hvordan du kan ta godt vare på pelsvennen på nyttårsaften. Hunder hører fire ganger så godt som mennesker. Katter hører enda bedre. Lydfølsomhet er et av de vanligste atferdsproblemene hos hunder, så da er det ikke rart de kan bli ekstra urolige på nyttårsaften. Dessuten ligger i dyrenes instinkt å flykte når de blir redde, så ta forhåndsregler og ha en plan for de firbente på nyttårsaften.

 

Les mer...

DIY: Julekrans til hund

12.12.2021

Lag en fin julekrans til hunden din eller som julegave til andre pelsvenner. 

Les mer...

DIY: Julekjeks til hunden

05.12.2021

Lag fine julekaker til hunden din. Pepperkaker egner seg ikke til hund, så her deler vi oppskrift på ulike kjeks du kan lage som hunden kan nyte! 

Les mer...

Julegaver til hund og katt

02.11.2021

Vi er mange som anser dyrene våre som del av familien, og dermed mener de fortjener julegaver. Vi har samlet noen gode gavetips til både hund og katt!

Les mer...

Trenger hunder klær?

13.10.2021
Mange vil nok mene at hundeklær bare er tull, men for veldig mange hunder et det et must for å komme seg ut i løpet av vinteren. Det er nemlig ikke bare vi tobente som fyser når gradene kryper nedover gradstokken. Men er det nødvendig? Hunder har jo overlevd i naturen i tusenvis av år. Og nå som vi mennesker tar dem inn i livene våre så mener vi plutselig at de trenger klær.
 

Les mer...

4 turtyper som gjør hunden glad!

08.10.2021

Det er viktig at hunden får daglige stimulanse både fysisk, mentalt og sosialt. Ved å planlegge ukens turer kan du gjøre dagene mer spennende for hunden og deg selv. I tillegg vil du da enklere passe på å dekke hundens ulike behov for å få en gladere hund og en mer spennende hverdag.

Les mer...

Trygg på tur i mørket med hund

27.09.2021

Den mørke tiden nærmer seg og det betyr at både du og hunden din blir mindre synlig langs veien. Her har vi samlet tips og råd til hvordan man skal holde seg trygg på tur med hjelp av refleks og lys.

La oss øke antallet som bruker refleks!

Det er ganske utrolig hvor usynlig man blir uten refleks eller noe form for lys i mørket:

Les mer...

Beskytt potene i vinter

10.09.2021

Hundens poter og tredeputer utsettes daglig for slitasje på asfalt, leire, grus, vann, slaps, snø, salt, is, grus og mye annet. Ha derfor som vane å undersøke potene, tredeputene og klørne regelmessig. Om vinteren er hundens poter ekstra utsatt, og vi gir deg tips for stell, pleie og beskyttelse av hundens poter!

Les mer...

5 geniale produkter til pelsvennen din i varmen

12.07.2021

​Det er deilig med varme og sol, men for våre pelsvenner kan det fort bli for varmt og ubehagelig.

Her har vi samlet 5 geniale produkter som bestevennen din kommer til å takke deg for:

Les mer...

Pass på hunden i sommervarmen!

27.05.2021

Sommer og sol er deilig, men for våre pelskledde venner kan det fort bli i meste laget. Vi gir deg råd og tips om hvordan du kan ta godt vare på hunden din i sommer!

Les mer...

Lag din egen hundeis!

10.05.2021

Solrike sommerdager krever mye vann, skygge og kanskje mindre aktivitet enn vanlig. Hjemmelaget hundeis er perfekt for å holde hunden både hydrert, avkjølt og kan bidra til at hunden holder seg i ro i skyggen. Det er enkelt og krever lite. Her er vårt tips til hvordan du selv kan lage is hunden din vil elske!

 

Les mer...

Hund i varm bil

30.04.2021

Temperaturen stiger raskt i en parkert bil, og det kan være kritisk for hunden. Selv i skyggen og med 18 grader ute blir bilen varmere enn du tror. Etterlater du hunden i bilen kan hunden bli varig skadet eller i verste fall dø. Les våre råd om hva du bør gjøre med hunden, og hva du skal gjøre om du ser en hund innelåst i en varm bil.  

Les mer...

11 Tips til hva valpen trenger

22.04.2021

Før valpen kommer bør du ha det mest essensielle på plass. Snakk gjerne med oppdretter om hva lags fôr den er vant med, og valpens mål (og gjerne mammaen sine mål) for å finne rett utstyr.

Les mer...

Gode råd til valpen kommer

22.04.2021

Å få en valp er utrolig spennende, men det er også utfordrende og kan delvis sammenliknes med å få barn. Det er lurt å forberede seg i forkant av at valpen kommer hjem både mentalt og fysisk for å skape et trygt sted der valpen kan vokse opp.

Les mer...

Gi hunden en fin 17.Mai

16.03.2021

Snart er selveste nasjonaldagen vår, og den må selvfølgelig markeres! Men har du en god plan for hunden din denne dagen? 17. mai er en dag med masse støy, høye lyder, mange mennesker og gjerne en festdag for oss mennesker. Men ikke nødvendigvis en fest for pelsvennene våre... En god plan for dagen er essensielt for en fin dag for både to- og firbente! Og her kommer vi med noen råd og tips!

Les mer...

Oppskrift på hundekake

01.03.2021

8. april er "Kakedagen", og hva er vel ikke bedre enn å gjøre litt ekstra stas på våre kjære pelsvenner? Vi har funnet en oppskrift på en deilig hundekake du må teste ut!

Les mer...

8 av 10 hunder opplever tannproblemer!

11.05.2020

Så mange som 80% av alle hunder går rundt med en form for tannproblemer, og mange av disse har smerter i munnen. Akkurat som hos oss mennesker trenger hunden god munnhygiene for å bevare tenner og tannkjøtt friskt gjennom hele livet. Om man er nøye med tannstellet til hunden kan man slippe unna høye veterinærutgifter.

 

Les mer...

Triksguide 3: Klikkertrening

19.04.2020

Trening med klikker handler om å la hunden bruke sitt eget hode og delta i treningsprosessen. Det involverer ingen straff, bare muligheten til å prøve på nytt for å få ros eller godbit. Klikkertrening har vist seg å gi usikre og tilbakeholdne hunder god selvtillit, som igjen gir god innlæring.

Les mer...

Triksguide 2: Balansere godbit på nesa

31.03.2020

Å balansere en godbit slik som dette krever mye selvkontroll. Så dette er en ypperlig øvelse for en hund som allerede er relativt lydig, og som kan en del kommandoer. Det er en fordel om hunden allerede kan kommandoene «bli» eller «vent».

Øvelser som dette trener hunden mentalt, og du som eier får et tettere bånd med hunden din.

 

Les mer...

Triksguide 1: Snurre og Rulle

01.03.2020

Det er ikke bare morsomt, men også lurt å lære hunden din triks. Triksene kan brukes for å aktivisere hunden, trene mentalt, få et tettere samhold og gjøre hunden generelt mer lydig ved at hunden blir ekstra oppmerksom på din kommunikasjon.

Les mer...

Hund&Fritid: Utgavens Instagramkonto

10.02.2017

Hund&Fritid har kommet med en ny spennende artikkelserie som kalles "Utgavens Instagramkonto". Her vil du møte hundene og eierne bak kjente Instagramprofiler. I første utgave møter vi den vakre shibaen Nana (@nanataru) og mamma Christine. Nana kjenner dere også fra mange av våre kampanjebilder og gjennom våre profiler i sosiale medier. 

 

Les mer...

Sensommer- og Høstutfordring: Frø som fester seg i pelsen

16.08.2016

Du har vært på tur med hunden, og som alltid er den like mye i busker og kratt som på veien eller stien. Sensommer og høst betyr frøspredning for mange blomster og planter. Og frøene fester seg godt i dyrenes pels for å spre seg mest mulig.

Frøene får gjerne pelsen til å floke seg sammen, og i verste fall blir hele hunden en stor "kake". Dessuten kan frøene skape ubehag for hunden ved at frøene kommer i øyne, ører, mellom tærne eller stikker mot hunden inni pelsen.

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke