I LOVE DOGS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Pass på hunden i sommervarmen!

12.07.2018

Sommer og sol er deilig, men for våre pelskledde venner kan det fort bli i meste laget. Vi gir deg råd og tips om hvordan du kan ta godt vare på hunden din i sommer!

Les mer...

Beskytt potene i vinter

05.01.2018

Hundens poter og tredeputer utsettes daglig for slitasje på asfalt, leire, grus, vann, slaps, snø, salt, is, grus og mye annet. Ha derfor som vane å undersøke potene, tredeputene og klørne regelmessig. Om vinteren er hundens poter ekstra utsatt, og vi gir deg tips for stell, pleie og beskyttelse av hundens poter!

Les mer...

Dogs4All 2017

23.10.2017

Årets hundefest går av stabelen 17-19. november! Dogs4All er Skandinavias aller største hundemesse for folk med og uten hund. Her er det massevis å lære, en mengde aktiviteter for alle hundeinteresserte og mange gode tilbud på hunderelaterte varer.

Les mer...

Lag din egen hundeis!

24.07.2017

Solrike sommerdager krever mye vann, skygge og kanskje mindre aktivitet i varmen. Hjemmelaget hundeis er perfekt for å holde hunden både hydrert, avkjølt og kan bidra til at hunden holder seg i ro i skyggen. Det er enkelt og krever lite. Her er vårt tips til hvordan du selv kan lage is hunden din vil elske!

 

Les mer...

Gi hunden en fin 17.Mai

16.05.2017

I morgen er selveste nasjonaldagen vår, og den må selvfølgelig markeres! Men har du en god plan for hunden din denne dagen? 17. mai er en dag med masse støy, høye lyder, mange mennesker og gjerne en festdag for oss mennesker. Men ikke nødvendigvis en fest for pelsvennene våre... En god plan for dagen er essensielt for en fin dag for både to- og firbente! Og her kommer vi med noen råd og tips!

Les mer...

8 av 10 hunder opplever tannproblemer!

28.02.2017

Så mange som 80% av alle hunder går rundt med en form for tannproblemer, og mange av disse har smerter i munnen. Akkurat som hos oss mennesker trenger hunden god munnhygiene for å bevare tenner og tannkjøtt friskt gjennom hele livet. Om man er nøye med tannstellet til hunden kan man slippe unna høye veterinærutgifter.

 

Les mer...

Hund&Fritid: Utgavens Instagramkonto

10.02.2017

Hund&Fritid har kommet med en ny spennende artikkelserie som kalles "Utgavens Instagramkonto". Her vil du møte hundene og eierne bak kjente Instagramprofiler. I første utgave møter vi den vakre shibaen Nana (@nanataru) og mamma Christine. Nana kjenner dere også fra mange av våre kampanjebilder og gjennom våre profiler i sosiale medier. 

 

Les mer...

Trenger hunder klær?

10.01.2017
Mange vil nok mene at hundeklær bare er tull, men for veldig mange hunder et det et must for å komme seg ut i løpet av vinteren. Det er nemlig ikke bare vi tobente som fyser når gradene kryper nedover gradstokken. Men er det nødvendig? Hunder har jo overlevd i naturen i tusenvis av år. Og nå som vi mennesker tar dem inn i livene våre så mener vi plutselig at de trenger klær.

Les mer...

Sensommer- og Høstutfordring: Frø som fester seg i pelsen

16.08.2016

Du har vært på tur med hunden, og som alltid er den like mye i busker og kratt som på veien eller stien. Sensommer og høst betyr frøspredning for mange blomster og planter. Og frøene fester seg godt i dyrenes pels for å spre seg mest mulig.

Frøene får gjerne pelsen til å floke seg sammen, og i verste fall blir hele hunden en stor "kake". Dessuten kan frøene skape ubehag for hunden ved at frøene kommer i øyne, ører, mellom tærne eller stikker mot hunden inni pelsen.

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke