Blogg

28.02.2017

8 av 10 hunder opplever tannproblemer!

Så mange som 80% av alle hunder går rundt med en form for tannproblemer, og mange av disse har smerter i munnen. Akkurat som hos oss mennesker trenger hunden god munnhygiene for å bevare tenner og tannkjøtt friskt gjennom hele livet. Om man er nøye med tannstellet til hunden kan man slippe unna høye veterinærutgifter.

 

Les mer...
10.02.2017

Hund&Fritid: Utgavens Instagramkonto

Hund&Fritid har kommet med en ny spennende artikkelserie som kalles "Utgavens Instagramkonto". Her vil du møte hundene og eierne bak kjente Instagramprofiler. I første utgave møter vi den vakre shibaen Nana (@nanataru) og mamma Christine. Nana kjenner dere også fra mange av våre kampanjebilder og gjennom våre profiler i sosiale medier. 

 

Les mer...
10.01.2017

Trenger hunder klær?

Mange vil nok mene at hundeklær bare er tull, men for veldig mange hunder et det et must for å komme seg ut i løpet av vinteren. Det er nemlig ikke bare vi tobente som fyser når gradene kryper nedover gradstokken. Men er det nødvendig? Hunder har jo overlevd i naturen i tusenvis av år. Og nå som vi mennesker tar dem inn i livene våre så mener vi plutselig at de trenger klær.

Les mer...
16.08.2016

Sensommer- og Høstutfordring: Frø som fester seg i pelsen

Du har vært på tur med hunden, og som alltid er den like mye i busker og kratt som på veien eller stien. Sensommer og høst betyr frøspredning for mange blomster og planter. Og frøene fester seg godt i dyrenes pels for å spre seg mest mulig.

Frøene får gjerne pelsen til å floke seg sammen, og i verste fall blir hele hunden en stor "kake". Dessuten kan frøene skape ubehag for hunden ved at frøene kommer i øyne, ører, mellom tærne eller stikker mot hunden inni pelsen.

 

Les mer...
Nordic Retail Group AS, I Love Dogs © 2017 | Powered by Mystore Design av Risingbear.no