I Love Dogs.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Pass på hunden i sommervarmen!

27.05.2020

Sommer og sol er deilig, men for våre pelskledde venner kan det fort bli i meste laget. Vi gir deg råd og tips om hvordan du kan ta godt vare på hunden din i sommer!

Les mer...

8 av 10 hunder opplever tannproblemer!

11.05.2020

Så mange som 80% av alle hunder går rundt med en form for tannproblemer, og mange av disse har smerter i munnen. Akkurat som hos oss mennesker trenger hunden god munnhygiene for å bevare tenner og tannkjøtt friskt gjennom hele livet. Om man er nøye med tannstellet til hunden kan man slippe unna høye veterinærutgifter.

 

Les mer...

Lag din egen hundeis!

10.05.2020

Solrike sommerdager krever mye vann, skygge og kanskje mindre aktivitet i varmen. Hjemmelaget hundeis er perfekt for å holde hunden både hydrert, avkjølt og kan bidra til at hunden holder seg i ro i skyggen. Det er enkelt og krever lite. Her er vårt tips til hvordan du selv kan lage is hunden din vil elske!

 

Les mer...

Triksguide 3: Klikkertrening

19.04.2020

Trening med klikker handler om å la hunden bruke sitt eget hode og delta i treningsprosessen. Det involverer ingen straff, bare muligheten til å prøve på nytt for å få ros eller godbit. Klikkertrening har vist seg å gi usikre og tilbakeholdne hunder god selvtillit, som igjen gir god innlæring.

Les mer...

Triksguide 2: Balansere godbit på nesa

31.03.2020

Å balansere en godbit slik som dette krever mye selvkontroll. Så dette er en ypperlig øvelse for en hund som allerede er relativt lydig, og som kan en del kommandoer. Det er en fordel om hunden allerede kan kommandoene «bli» eller «vent».

Øvelser som dette trener hunden mentalt, og du som eier får et tettere bånd med hunden din.

 

Les mer...

Triksguide 1: Snurre og Rulle

01.03.2020

Det er ikke bare morsomt, men også lurt å lære hunden din triks. Triksene kan brukes for å aktivisere hunden, trene mentalt, få et tettere samhold og gjøre hunden generelt mer lydig ved at hunden blir ekstra oppmerksom på din kommunikasjon.

Les mer...

Oppskrift på hundekake

29.02.2020

8. april er "Kakedagen", og hva er vel ikke bedre enn å gjøre litt ekstra stas på våre kjære pelsvenner? Vi har funnet en oppskrift på en deilig hundekake du må teste ut!

Les mer...

10 råd til nyttårsaften

11.12.2019

Har du en hund, katt eller et annet kjæledyr? Vi har samlet 10 råd om hvordan du kan ta godt vare på pelsvennen på nyttårsaften. Hunder hører fire ganger så godt som mennesker. Katter hører enda bedre. Lydfølsomhet er et av de vanligste atferdsproblemene hos hunder, så da er det ikke rart de kan bli ekstra urolige på nyttårsaften. Dessuten ligger i dyrenes instinkt å flykte når de blir redde, så ta forhåndsregler og ha en plan for de firbente på nyttårsaften.

 

Les mer...

Julegaver til hund og katt

02.12.2019

Vi er mange som anser dyrene våre som del av familien, og dermed mener de fortjener julegaver. Vi har samlet noen gode gavetips til både hund og katt!

Les mer...

Tyggebein med helseeffekt

22.10.2019

Kun én BETASTIX® om dagen kan bidra til å gi hunden økt motstand mot virus og bakterier. Immivet Betastix® er et næringsrikt kosttilskudd til mellomstore hunder (10-25kg). BETASTIX® er et unikt produkt som er verdensledende på kombinasjonen av mengden betaglukaner og innholdet i sticksen. Betastix er nytt på markedet, så bli kjent med dette supre produktet!

 

Les mer...

Trenger hunder klær?

10.01.2019
Mange vil nok mene at hundeklær bare er tull, men for veldig mange hunder et det et must for å komme seg ut i løpet av vinteren. Det er nemlig ikke bare vi tobente som fyser når gradene kryper nedover gradstokken. Men er det nødvendig? Hunder har jo overlevd i naturen i tusenvis av år. Og nå som vi mennesker tar dem inn i livene våre så mener vi plutselig at de trenger klær.
 

Les mer...

Beskytt potene i vinter

05.01.2019

Hundens poter og tredeputer utsettes daglig for slitasje på asfalt, leire, grus, vann, slaps, snø, salt, is, grus og mye annet. Ha derfor som vane å undersøke potene, tredeputene og klørne regelmessig. Om vinteren er hundens poter ekstra utsatt, og vi gir deg tips for stell, pleie og beskyttelse av hundens poter!

Les mer...

Gi hunden en fin 17.Mai

16.05.2017

I morgen er selveste nasjonaldagen vår, og den må selvfølgelig markeres! Men har du en god plan for hunden din denne dagen? 17. mai er en dag med masse støy, høye lyder, mange mennesker og gjerne en festdag for oss mennesker. Men ikke nødvendigvis en fest for pelsvennene våre... En god plan for dagen er essensielt for en fin dag for både to- og firbente! Og her kommer vi med noen råd og tips!

Les mer...

Hund&Fritid: Utgavens Instagramkonto

10.02.2017

Hund&Fritid har kommet med en ny spennende artikkelserie som kalles "Utgavens Instagramkonto". Her vil du møte hundene og eierne bak kjente Instagramprofiler. I første utgave møter vi den vakre shibaen Nana (@nanataru) og mamma Christine. Nana kjenner dere også fra mange av våre kampanjebilder og gjennom våre profiler i sosiale medier. 

 

Les mer...

Sensommer- og Høstutfordring: Frø som fester seg i pelsen

16.08.2016

Du har vært på tur med hunden, og som alltid er den like mye i busker og kratt som på veien eller stien. Sensommer og høst betyr frøspredning for mange blomster og planter. Og frøene fester seg godt i dyrenes pels for å spre seg mest mulig.

Frøene får gjerne pelsen til å floke seg sammen, og i verste fall blir hele hunden en stor "kake". Dessuten kan frøene skape ubehag for hunden ved at frøene kommer i øyne, ører, mellom tærne eller stikker mot hunden inni pelsen.

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke