I Love Dogs.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Abonnement

INFORMASJON OM ABONNEMENT HOS I LOVE DOGS

I Love Dogs tilbyr abonnement på flere produkter, blant annet på hundefôr, Poteklubben og SnackPack. Når du bestiller fôrsekker (tørrfôr) fra oss får du alltid med en liten overraskelse fra oss. I tillegg er det gratis standardfrakt dersom bestillingen overstiger 500kr.

Vi tilbyr ulike intervall på abonnement, og du velger intervall i en nedtrekksmeny inne på produktet. Som abonnent vil du automatisk få tilsendt en ny vare i henhold til ønsket intervall.
 

Betaling
Vi benytter Klarna og Vipps som betalingsformidlere, men kun Klarna faktura eller bankkort fungerer på abonnement. Betalingsmetode på abonnement vil følge måten du velger å betale ved første kjøp. Dersom du betaler med kort første gang, trekkes beløpet fra kontoen kortet er knyttet til ved de neste intervallene. Dersom du har valgt faktura ved første kjøp vil du ved de neste ordrene motta faktura på epost fra Klarna.
 

Frakt og Levering
Abonnement følger samme frakt og leveringsvilkår som andre pakker. Se mer informasjon her. Du kan velge å få pakken levert hjem mot en ekstra kostnad. Da velger du dette fraktalternativet i kassen. Det fraktalternativet du velger ved første bestilling er det som følger abonnementet videre.
 

Pause abonnement
Dersom du ønsker å hoppe over en eller flere leveringer kan du logge inn på din side og pause abonnementet. Eventuelt kan vi hjelpe deg, men da må vi ha en oppstartsdato å sette. Send oss en mail minst 7 dager før neste utsendelse og gi oss beskjed om når du ønsker neste leveranse. Send epost til: post@ilovedogs.no.
 

Avbestilling
Dersom du abonnerer på varer hos oss kan du si opp når som helst, inntil 7 dager før neste utsendelse på Poteklubben/SnackPack, og 10 dager før på hundefôr. Dette fordi en del av varene er bestillingsvarer, så vi trenger litt tid på å bestille opp varer i henhold til abonnementene.

Hundefôr er bestillingsvarer og har derfor noe leveringstid ved første kjøp. Senere vil vi bestille opp fôret før vi når neste intervall slik at du vil få det i tide.
 

Adresseendring
Adressen du registrerer ved første kjøp er den som følger abonnementet. Dersom du flytter er det derfor viktig at du mailer oss den rette adressen før sending slik at vi manuelt kan rette opp dette i våre systemer. Det holder dessverre ikke at du oppdaterer på din side. 

 

Spørsmål?
Skulle du ha spørsmål vedrørende abonnement er du velkommen til å kontakte oss på chat/kontaktskjemae eller på epost: post@ilovedogs.no

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke